Het logo van je bedrijf wordt bij veel campagnes in speciale microsites en ook in POS drukwerk gebruikt. Upload daarom het logo in je account, zodat het voor ons beschikbaar is. Mocht het logo ooit veranderen, denk er dan aan het ook hier te actualiseren.

Ga naar Instellingen (linksboven de tandwielen) en vervolgens op "Gegevens over je merk".

Hier kun je nu ook meerdere bestanden uploaden. Iedere afzonderlijk bestand mag echter niet groter zijn dan 10 MB. Ieder type bestand wordt echter ondersteund.

Zodra wij je logo zo verwerkt hebben, dat wij het online kunnen gebruiken verschijnt het hier (zie de 2e pijl in de afbeelding boven) ook als preview.