Bij de meeste campagnes staat ook een Promo Ads budget ter beschikking.

Hierbij beheren wij via onze business manager het budget en plannen en beheren de ads uit naam van jouw website, maar via onze creditcard. Klinkt toch goed?

Daartoe hebben wij echter wel jouw toestemming nodig, die je via je Facebook bedrijfswebsite bij Facebook moet deponeren.

Als je je account op ons platform de eerste keer met Facebook verbindt, stuurt ons systeem automatisch een aanvraag als reclamebureau aan je Facebook bedrijfswebsite.

Begin dus op je bedrijfswebsite. Ga via "Instellingen"" (boven rechts) op "Rollen voor de pagina" (in het linker menu midden) en je ziet onderaan de "Openstaande aanvragen".

Nadat je onze aanvraag hebt bevestigd (Facebook password is nodig) gaat het via ons platform verder. Ga via "Instellingen" (tandwiel links) naar "Social Media". Nu moet het platform zo te zeggen nog "leren", dat de reclamerechten nu klaarliggen.

In het onderste gedeelte bij "socialPALS Promo Ads" staat in oranje:: "klik hier om de toestemming opnieuw te controleren" - zie afbeelding:

Daarna zou je met de volgende afbeelding moeten worden beloond:

Je hebt geen aanvraag van ons in je bedrijfswebsite ontvangen? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Nu wordt het een beetje omslachtiger, maar ook dat lossen we op. Tenslotte moet men al deze instellingen slechts één keer inrichten, dan kan men bij alle toekomstige campagnes direct van start gaan.

Stuur ons een email (of bel op) en informeer ons, dat wij een handmatige aanvraag als reclamebureau via onze business manager moeten starten.

Controleer dan later nog eens op de Facebook bedrijfswebsite. Zodra de aanvraag is ontvangen en je deze hebt bevestigd (Facebook password noodzakelijk), stuur ons dan een korte mededeling, omdat bij een handmatige aanvraag in onze business manager, na je bevestiging, nog een instelling door ons moet worden uitgevoerd.

Nadat we alles hebben ingesteld moet je als laatste nog een keer in ons platform in het gedeelte instellingen (tandwielen links) en dan naar "Social Accounts". Nu moet het platform zo te zeggen nog "leren", dat de reclamerechten toegekend zijn.

Je kunt nu de aanwijzingen boven volgen.