Als je je socialPALS account met Facebook verbindt, kun je vanuit het platform direct posten of bijdragen plannen.

Ga hiervoor via Instellingen (het tandwiel boven links) naar "Social Accounts".

Nu op de blauwe button "Met Facebook verbinden" klikken, waarna een pop-up venster opent. Je moet dus geen pop-up blocker geinstalleerd hebben.

Allereerst wordt gevraagd naar je privé gebruiksgegevens en login bij Facebook. Misschien verbaast je dat. Maar bedenk, dat bedrijfswebsites op Facebook altijd viaprivéprofielen worden aangestuurd. Ook Facebook wil hier eerst weten wie je bent. En waarvoor je beheerdersrechten hebt. Dat komt dan in de tweede stap aan de orde.

Klik nu op regel "Facebook pagina's" helemaal rechts op de kleine, grijze driehoek:

Er wordt nu een drop-down menu geopend, waarin de Facebook pagina's worden vermeld, waarvoor jij de beheerdersrechten hebt. Kies die pagina, waarmee je je wilt verbinden. Vervolgens opslaan.

Je pagina is nu verbonden en je kunt direct beginnen met posten, plannen of socialPALS de rechten als adverteerder toewijzen, zodat je de Promo Ads kunt gebruiken. Je vindt in dit hulpgedeelte ook artikelen over "Een bijdrage posten of plannen" en "socialPALS als adverteerder".