Als je niet via een campagne van een producent bent uitgenodigd, kun je je ook zelf op ons platform aanmelden en een account openen. Zo word je door producenten gevonden, die je wellicht precies de passende actie aanbieden, die je zou willen hebben.

Open de website https://app.socialpals.de/invite en vul je e-mailadres in. Niet vergeten de knop naar rechts te schuiven om onze algemene voorwaarden te accepteren.

Je ontvangt nu een e-mail van ons met een link, die je moet aanklikken om je verder aan te kunnen melden. Deze stap wordt ook "Double Opt-In" genoemd en is bedoeld om er zeker van te zijn, dat de aanmelding ook daadwerkelijk van jou komt.

Onze e-mail komt van info@socialpals.de en heeft als onderwerp "Welkom bij socialPALS". Helaas komt deze soms ook via spam binnen. Controleer ook daar als je geen e-mail hebt ontvangen.

Voor het volgende proces heb je je Facebook password nodig. Heb je het vandaag niet bij de hand, ga dan morgen met de aanmelding verder. Weet je je password? Dan gaan we verder. Nadat je op de link in onze e-mail hebt geklikt land je bij het volgende beeld en kun je een password ingeven:

Noteer a.u.b. gelijk het password.

En nu gaat het daarom, dat je ons laat weten wie je bent, wat je bedrijf is, welke sociale netwerken je bedrijf gebruikt, etc.

Nu gaan we van start. Klik op "Je socialsPALS account openen":

Nu kun je je gegevens stap voor stap invullen. Onderbreek dit proces niet, anders wordt niets opgeslagen en moet je later weer van voren af aan beginnen.

Als je bij stap 3 Social Links bent gekomen, word het wat ingewikkelder. Om later direct vanaf ons platform te kunnen posten moet je je eenmalig met Facebook verbinden. Hiertoe heb je je Facebook password nodig. Klik op de blauwe button:

Mocht je hier problemen hebben, dan kun je deze stap ook overslaan en later uitvoeren.

In de volgende stap kun je direct of later jouw bedrijfslogo uploaden. Klik nogmaals op "Volgende" tot je het gedeelte user management (laatste registerkaart) hebt bereikt. Dan worden automatisch jouw gegevens opgeslagen en is je account gereed. Klik dan tot slot nog op de button "Sluiten".

Je komt nu in je dashboard, dat vermoedelijk bij de start nog leeg is.